School works

Ice experience in schools

At Segimon Comas school of Sant Quirze de Besora, near my town, I have carried out the last ice experience of this winter. The pupils brought with them an image of their faces and have placed them into a refrigerator, and showed as a structure full of postcards.
I told them: The same water the dinosaures drank, envolpes now your image. In the future we’ve got to keep this water clean. Nowadays you have compromised yourselves.

A l’escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora he realitzat la meva darrera experiència artística amb gel d’aquest hivern 2011.
Nens i nenes han dut imatges del seu rostre, ben plastificades, i les hem posat dins un congelador. Més tard, s’han descongelat al pati de l’escola, amb l’escalfor del sol. Els he dit que la mateixa aigua que bebien els dinosaures, ara enbolcallaba la seva imatge,i que entre tots, hauriem de mantenir neta aquesta aigua

————————————————————————————————————-

Paper letters within a yoghurt recipient have been frozen inside a refrigerator. We have tried to build sentences with these letters and also to bring about some artistic compositions.

Hem congelat unes lletres de paper dins uns recipients de iogurt. Una experiència artística, realitzada a l’escola CEIP SEGIMON COMAS DE SANT QUIRZE DE BESORA- MARÇ DE 2011. Hem construit unes frases amb aquests daus de gel.

—————————————————————————————————-

Mandala

Working with young people. Helped with pupils of I.E.S. ABAT OLIBA from Ripoll, I built this big concentric drawing made by autumn’s leaves.

Alumnes del I.E.S. Abat Oliba de Ripoll, m’ajuden a construir un gran dibuix de cercles concèntrics de fulles de tardor, al bell mig de la popular “Plaça de toros”.

—————————————————————————————————-

Art performance

An art experience made with my pupils some years ago. I’m rearranging and remenbering this event.

 

————————————————————————————————————-

Llar d’Infants “El Barrufet” Campdevànol – Ens ha visitat l’Eudald Alabau

Avui ens ha vingut a visitar l’Eudald Alabau Selva. Artista plàstic, Llicenciat en Belles Arts . Professor d’escultura. Ha vingut a veure la nostre galeria d’art, els nens l’han ensenyat com hem dissenyat de valent aquest trimestre tot el passadís gràcies a l’Elisabet i el seu projecte de pràctiques dins l’escola, li han explicat el treball a la taula de llums amb les fruites, ell ha aprofitat per fer-nos una projecció d’una estrella de diferents maneres a traves de la llum amb una mitja taronja buidada. Ha visitat l’atel.lier on amb les llavors van fer els mòbils i escultures i li ha agradat molt quin ha estat el resultat. La visita ha estat profitosa, s’ha compromès a venir un altre dia a fer-nos una experiència amb un projector. Moltes gràcies Eudald, fins la propera.

Anuncios

Un comentario sobre “School works

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s